3d-palvelut

3d-tulostus ja -mallinnus ovat nopeasti kehittyviä menetelmiä, jotka tarjoavat ratkaisuja moniin tuotannollisiin ongelmiin. Toisinaan tuotteita tarvitaan vain muutamia kappaleita, mutta perinteisillä tuotantometodeilla pienten määrien valmistaminen on hyvin kallista ja tehotonta. Meidän 3D –mallinnuksen ja –tulostuksen avulla homma hoituu onneksi nopeammin ja edullisemmin.

3d-mallinnus

3D -mallinnus on tehokas menetelmä, jolla paperille luodut ideat muutetaan tarkoiksi, oikeilla mittasuhteilla varustetuiksi 3D -malleiksi. Meidän mallinnuksessa huomioidaan myös mallin osien materiaalit, mikä lisää lopputuloksen tarkkuutta. Teemme myös yksityiskohtaisia animaatioita mallien mekaanisista toiminnoista.

Simulointi

Simuloimalla voimme antaa erittäin tarkan kuvan haluamasi osan kestävyydestä. Hyödyntämällä 3D –mallia pystymme selvittäämään osan vetolujuuden, lämmönkeston, sekä osaan kohdistuvan mekaanisen rasitteen vaikutuksen eri lämpötiloissa. Tämän tiedon avulla voimme valita osaan sopivimman materiaalin ja muovata 3D–mallin kestävyyden kannalta optimaaliseen suuntaan.

3d-tulostus

3d -tulostuksen avulla mallit muutetaan käyttökelpoisiksi, konkreettisiksi tuotteiksi. 3d- tulostus on hyvin tehokas ja näppärä, mutta monelle vielä tuntematon menetelmä. Hyppää mukaan kehitykseen ja tilaa tulostusta alan edelläkävijöiltä. Meidän kautta saat tilattua 3D-tulostukset monesta eri muovista ja myös metallinen 3d- tulostus onnistuu.